به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نقل از سایت حج، حمید محمدی، رئیس سازمان حج و زیارت در دیدار با وزیر ارتباطات ضمن تاكید بر تقویت ارائه خدمات به مردم در بستر الكترونیك و موبایلی گفت: بعد از تاكیدات مسئولان كشور مبنی بر عدم استفاده از پیام رسانهای غیر بومی، سازمان حج و زیارت نیز بهره گیری از پیام رسانهای داخلی را مدنظر قرار داده است؛ ضمنا برای ارایه خدمات آنلاین به زائران، تفاهمهایی با تعدادی از كسب و كارهای نوپا برای ارایه خدمات به زائران انجام شده است.
محمدی با اشاره به جمعیت 85 هزار نفری زائران خانه خدا افزود: این تعداد به همراه خانوادههای زائران و همچنین مدیران و عوامل گروه مخاطبی هستند كه میتوانند از خدمات آنلاین سازمان حج و زیارت بر بستر دولت الكترونیك استفاده كنند.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین به بهره گیری از پیام رسانهای داخلی برای اطلاع رسانی مطلوب به زائران در راستای سرعت، جامعیت و دقت تاكید كرد و گفت: ارتباط سازمان حج و زیارت نه تنها با زائران بلكه با مجموعه ای از كاروانها، مدیران، عوامل و قشر زیادی از مردم جامعه است و در این راستای اطلاع رسانی، از راهبردهای مختلفی مانند سایت، بروشور، بخش نامه ها، كلاسهای آموزش، ظرفیت مدیران كاروان ها و روحانیون بهره گرفته ایم، با توجه به اینكه امروزه قشر زیادی از مردم با دستگاه خدمات رسانی مانند سازمان حج در رابطه هستند ما نیز تصمیم گرفتیم با توجه به تاكیدات مسئولان مبنی بر بهرهگیری از پیام رسانهای داخلی، بدین سمت و سو حركت كنیم.
محمدی تصریح كرد: ما تصمیم گرفتیم كه اطلاع رسانی خود را در بستر پیام رسانهای داخلی ایجاد كنیم و در این رابطه نیز اقدامات قابل توجهی انجام دادیم. بعد از تاكیدات مسئولان كشور مبنی بر عدم استفاده از پیام رسان های غیر بومی، سازمان حج و زیارت نیز بهره گیری از پیام رسان های داخلی را مدنظر قرار داد و در این رابطه تفاهم نامه ای را با پیام رسان گَپ به امضا رسانید.هدف اصلی ما این است كه با توجه به اقبال جامعه به بهره گیری از خدمات الكترونیك و خدمات موبایلی، ما نیز ارائه خدمات به مردم را در بستر موبایلی تقویت كنیم كه این خدمات میتواند شامل ثبت نام، ارائه خدمات و ... به زائران است.
رئیس سازمان حج و زیارت خواستار همراهی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان حج و زیارت شد و تاكید كرد: از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میخواهیم كه راهبردهای لازم برای بهره گیری از پیام رسان داخلی گپ را مورد توجه قرار دهد.
در ادامه این نشست، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه در دنیا استفاده از موبایل و پیام رسانها برای رفع نیازها در حال فراگیر شدن است، گفت: سازمان حج و زیارت میتواند برای ارائه خدمات زوار از طریق دولت همراه اقدام كند و علاوه بر آن درگاههای متفاوتی نیز در دسترس كاربران قرار دهد.
آذری جهرمی با بیان اینكه هم اكنون از طریق دولت همراه با احراز هویت خدماتی چون دریافت و پرداخت قبوض و خدمات بیمه ای ارایه شده است، تصریح كرد: این خدمات به تدریج درحال كامل شدن است كه یكی از آنها، خدمات حج می تواند باشد كه می توان درگاهی را روی پیام رسانهای داخلی برای استفاده از كاربران ارائه كرد.
وی ارایه خدمات به زائران از سوی پیام رسانهای بومی را قابل تقدیر دانست وخاطر نشان كرد: این عمل در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در حمایت از محصول و كالای ایرانی است كه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی حمایت از آن را دارد، اگر سازمان حج و زیارت خدماتی برای ارایه دارد ظرف مدت یك هفته میتواند از طریق پنجره ای در دولت الكترونیك آنرا در دسترس مردم قرار داد، اینكه سازمان حج و زیارت پیروی رویكرد مسولان و مردم به استفاده از پیام رسانهای داخلی اهتمام كرده است جای تشكر و قدردانی دارد.
جهرمی در پایان گفت: بنده شخصا با مدیر عامل پیام رسان انتخاب شده صحبت خواهم كرد تا زیر ساختهای مدنظر را تقویت كند و دغدغههای سازمان حج و زیارت را مورد تاكید قرار دهد.