شبکه تلویزیونی اینترنتی لبیک |خانه|--|درباره ما|--|ارتباط با ما|


چهار شنبه 22 آذر 1396  


  نسخه چاپی


خواص بی شمار نارگیل



گوشت نارگیل تقویت كنندة كبد است
 

1.     گوشت نارگیل تازه گرم و خشك است، خشكش قوی‌تر است.
2.     برای رفع بوی بد دهان نارگیل را بجوید.
3.     برای درد رماتیسم و مفاصل صبح‌ها مربای نارگیل همراه صبحانه میل كنید.
4.     نارگیل چاق كننده است.
5.     دفع كنندة مواد سرد بلغمی و سوداوی است.
6.      نارگیل كپك زده مضر است نخورید.
7.     خوردن نارگیل با شكر علاوه بر اینكه مقوی است زیاد كنندة خون هم می باشد.
8.     نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، باید هنگام مصرف آن مراقب باشند.
9.     خاكستر پوست نارگیل باعث سفیدی دندان می‌شود به این طریق كه مسواك را آغشته به پودر خاكستر نارگیل كرده و طبق روش مسواك زدن دندانها را مسواك بزنید.
10.  نارگیل برای تقویت حافظه مفید است.
11.  گوشت نارگیل برای رفع درد مثانه استفاده می‌شود.
12.  برای تقویت سلولهای مغزی نارگیل تازه را همراه با عسل میل نمایید این باعث می‌شود كند ذهنی رفع گردد.
13.  گوشت نارگیل درد كمر را كاهش می دهد.
14.  آب نارگیل جهت درمان اختلالات روانی بخصوص خستگی مغز و ضعف قوای فكر بسیار مناسب است.
15.  در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می‌كند.
16.  این میوه به دلیل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتی ایجاد كند.
17.  از ریشه‌های نارگیل (پوست اول) می‌توان طنابی درست كرد كه دارای مقاومت زیادی است و در آب شور پوسیده نمی‌شود.
 
19.  گوشت نارگیل تقویت كنندة كبد است.
20.  برای زخم معده مفید است.
21.  برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید.
22. 
نارگیل كپك زده مضر است نخورید.
27.  برای تقویت سلولهای مغزی نارگیل تازه را همراه با عسل میل نمایید این باعث می‌شود كند ذهنی رفع گردد.
28.  آب نارگیل جهت درمان اختلالات روانی بخصوص خستگی مغز و ضعف قوای فكر بسیار مناسب است.



برچسب هاطب سنتی, نارگیل, خاصیت, خواص, گوشت, آب, روغن نارگیل
نسخه چاپیارسال به دوستان

نظر شما:



مطالب پیشنهادی
آداب نوشیدن آب و تدابیر مربوطه آداب نوشیدن آب و تدابیر مربوطه
عواملی خارجی یا داخلی وجود دارند که در ساختار اخلاط و مزاج ما دخالت می کنند و موجب نگهداری سلامت ما و یا موجب از بین رفتن سلامت ما می شوند
توصیه‌های امام رضا(ع) در موردخوردن گوشت توصیه‌های امام رضا(ع) در موردخوردن گوشت
اگر خداوند، گوشتی گواراتر از گوشت میش آفریده بود همان را به جای قربانی کردن اسماعیل می فرستاد.
تقویت قلب با بوییدن نیلوفر آبی تقویت قلب با بوییدن نیلوفر آبی
نگه داشتن نیلوفر آبی در دهان جهت بیماری دیفتری مفید است
نمک پیش از غذا، درمان امراض معده نمک پیش از غذا، درمان امراض معده
نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است
نوشابه؛ خطرناکِ پرطرفدار نوشابه؛ خطرناکِ پرطرفدار
تأثیر مخرب بر قلب، پوست و کلیه
قهوه موجب مثبت اندیشی می شود قهوه موجب مثبت اندیشی می شود
کافئین موجود در قهوه فعالیت سیستم مرکزی عصبی را افزایش می دهد
درمان سردردها با داروهای گیاهی و طب سنتی درمان سردردها با داروهای گیاهی و طب سنتی
دم کرده برگ ریحان درمان کننده سرگیجه است
برای ضعف عمومی از ژین سینگ استفاده کنید برای ضعف عمومی از ژین سینگ استفاده کنید
برای ضعف عمومی از این گیاه استفاده می‌شود
شش راهکار ساده برای ارتقای سلامت شش راهکار ساده برای ارتقای سلامت
از گلودرد و سردرد با واقع بینی و راستگویی پیشگیری کنید
علت بالا بودن غلظت خون چیست و راه درمان علت بالا بودن غلظت خون چیست و راه درمان
چای ترش، جلوگیری کننده از غلظت خون می‌باشد

• حج
آموزش
احکام
آشنایی با اماکن
• عترت
اهل بیت علیهم السلام
خاندان معصومین
زیارتنامه ها
احادیث و روایات
غدیر
• تاریخ
تاریخ اسلام
تاریخ ایران
انقلاب اسلامی
دفاع مقدس
بیداری اسلامی
• سبک زندگی
حجاب و عفاف
خانه و خانواده
خلاقیت و نوآوری
زندگی شهری
کودک و نوجوان
طب طبیعی
• چند رسانه ای
آوا و نما
عکس
نرم افزار
• هنر دینی
شعر آیینی
حکایات و لطایف
دلنوشته ها
داستانک
 • حج در معارف و کلام
وحی
معصومین ( علیهم السلام )
بزرگان
• اخلاق
اخلاق عملی
اخلاق نظری
• کتابخانه
حج
عترت ( علیهم السلام )
معارف
• سایر
دین شناسی
شخصیت شناسی
پیوندها
کلیه حقوق متعلق مادی و معنوی متعلق به امور حج و زیارت سازمان صدا و سیما می باشد
امور حج و زیارت صدا و سیما